You are here:

Bemutatkozó

Poronty Farm bemutatkozás - kislány

Üdvözöllek a Porontyfarmon!

A nevem Gálfy Zita. Engedd meg, hogy meséljek neked egy kicsit magamról, és arról, miért is döntöttem úgy, hogy baba termékeket forgalmazok. Az anyaság mindig is a szívem csücske volt. Ahogy saját gyermekem növekedett, egyre inkább ráébredtem, hogy mennyire fontos és értékes a megfelelő termékek és kiegészítők kiválasztása a gyermekünk számára.

Az a boldogság és elégedettség, amit akkor érzünk, amikor látjuk őket boldogan játszani vagy nyugodtan aludni egyszerűen felbecsülhetetlen. Ez ösztönzött engem arra, hogy megosszam ezt az érzést más szülőkkel is, és létrehozzam a Porontyfarmot.

A legfontosabb számomra az, hogy a Porontyfarmon olyan termékeket kínáljunk, amiket én magam is szívesen használok a saját gyermekemmel. A minőség, a biztonság és a kényelem számomra alapvető értékek.

Nem csupán a babákra, hanem az anyukákra is gondoltunk. Az oldalunkon megtalálod azokat a termékeket és eszközöket, amik segíthetnek a mindennapi kihívások leküzdésében, legyen szó uzsonna pakolásról, vagy akár túrázásról. Vásárolj te is minőségi termékeket gyermeked számára!

Kellemes vásárlást.

Zita